Resepti

Kasviskepukoilla täytetty bao

Ingredients

0,6 kg Majoneesia
0,06 l Soijakastiketta
0,02 l Seesamiöljyä
0,05 kg Seesaminsiemeniä, mustia ja vaaleita
1 kg Kurkkukuutioita
0,006 kg Suolaa
0,015 kg Valkosipulia
0,06 l Soijakastiketta
0,06 l Riisiviinietikkaa
0,04 kg Sokeria
0,01 l Seesamiöljyä
0,01 kg Chili, rouhe
0,04 kg Seesaminsiemeniä
0,03 kg Korianteria, tuore
0,01 kg Chili, rouhe

Preparing

  1. Sekoita majoneesin ainekset. Sekoita kaikki chilikurkkujen aineet. Paista kasviskepukat 160-asteisessa uunissa 20 minuuttia tai friteeraa 180-asteisessa öljyssä 5-8 minuuttia. Lämmitä valmiit höyrysämpylät höyryuunissa 3-5 minuuttia, kunnes sämpylät ovat pehmeitä. Voitele bao-sämpylä soija-seesamimajoneesilla. Nosta jokaisen baon väliin kasviskepukka, ruokalusikallinen chilikurkkua. Koristele korianterilla, seesaminsiemenillä ja chilirouheella.
Kasviskepukoilla täytetty bao
Saanto
Annosmäärä kpl
Annoskoko g
Laske