Resepti

Lohi-rapuburger

Ingredients

0,2 kg Kurkkuviipaleita
0,02 kg Chiliä, tuoretta, mietoa
0,02 l Etikkaa
0,02 kg Sokeria
0,4 kg Neliön mallisia sämpylöitä
0,6 kg Apetit Lohimurekepihvejä, pakaste (á 70 g)
0,1 kg Tillimajoneesia
0,2 kg Salaattimixiä
0,1 kg Jokiravunpyrstöjä

Preparing

  1. Sekoita Kurkkuviipaleiden joukkoon chili, etikka sekä sokeri ja anna maustua 1 tunti. Leikkaa sämpylät puoliksi ja paahda leikkuupinnat. Kuumenna pihvit parilalla. Valele sämpylän pinnat majoneesilla, laita pohjan päälle salaattia, Lohimurekepihvit, valutetut kurkut sekä ravunpyrstöt. Laita kansi kokonaisuuden päälle ja kiinnitä tikulla.
Lohi-rapuburger
Saanto
Annosmäärä kpl
Annoskoko g
Laske