Kasvimaani

Kasvimaani

Kasvimaani.fi on Apetitin verkkopalvelu, josta voit helposti tilata tuoreita kasviksia kotiovellesi toimitettuna. Kasvisboxien värikäs sisältö auttaa tutustumaan uusiin kasviksiin ja lisäämään niiden käyttöä erilaisten käyttövinkkien, reseptien ja tarinoiden avulla.  


Kasvisboxissa matkaa aina vähintään viittä eri kasvista tai niiden lajiketta. Pakkauksen paino vaihtelee 5-7 kilon välillä laatikosta löytyvien eri kasvisten ja niiden koon mukaan. Kasvisboxin tuotevalikoima vaihtuu viikoittain ja boxin sisältö mukailee sesonkeja sekä muita ajankohtaisia teemoja. Jokaiseen boxiin liittyy myös herkullisia reseptivinkkejä ja muita käyttöideoita kasvisten ja hedelmien käyttöön kotikeittiössä! 

Kasvisboxin voi tilata joko kerta- tai kestotilauksella. Kestotilaajan jatkuvalla tilauksella varmistat helposti kasvisten säännöllisen saatavuuden kotikeittiössäsi. Kertatilauksella pääset puolestaan fiilistelemään, miten palvelu toimii. Kasvisboxeja toimitetaan kotimaisella satokaudella kaikkialle Suomeen kahden viikon välein. 

Boxeihin pakataan Apetitin vastuuviljelijöiden kasviksia ja juureksia Satakunnasta sekä muita kotimaisia kasviksia. Tähän mennessä Kasvisboxeissa on matkannut esimerkiksi oransseja, violetteja ja keltaisia porkkanoita, puna-, raita- ja keltajuurta, erilaisia kaaleja ja sipuleita sekä sokerijuurikasta. 

Lue lisää Kasvimaanista!