Resepti

Kasvistacot

Preparing time: Alle 30 min.

Portions: 4

Gluteeniton Vegaaninen
Kasvistacot

Ingredients

1pktTaco kuoria
Kasvissalsa
1rklApetit Rypsiöljyä
1pssApetit Kotimainen Wok chili-inkivääri
2kplTuoretta punaista chiliä
2prkTaco sauce (à 230g)
Korianterimajoneesi
100gVegaanista majoneesia
0,5kplRuukkua tuoretta korianteria
Sokeria
Suolaa
Täytteeksi
1pssApetit Tex Mex Siemen-kasvispyörykät

Preparing

1. Freesaa wok-vihanneksia öljyssä pannulla noin 4 minuuttia. Leikkaa chili viipaleiksi ja lisää kasvisten joukkoon. Lisää taco kastike ja kuumenna.

2. Kypsennä pyörykät uunissa 160 °C noin 10 minuuttia.

3. Laita majoneesi kulhoon lisää korianteri (varsineen) ja soseuta sauvasekoittimella. Mausta suolalla ja sokerilla.

4. Kokoa tacoihin vihannessalsa, muutama pyörykkä ja majoneesia. Koristele silputulla korianterilla.

Did you like the recipe? Give a vote with carrots!