Resepti

Mexican vegeburger

Herkullisen helpot lakto-vegetaariset burgerit koti-iltaan tai pippaloihin. Paista pihviksi Apetit Kasvisjauhikset, jos haluat ruuan olevan täysin vegaani.

Preparing time: Alle 15 min.

Portions: 4 annosta

Mexican vegeburger

Ingredients

Guacamole-majoneesi
1dlguacamolea
0,5dlvegaanista majoneesia
Tomaattisalsa
2kpltomaattia pieninä kuutioina
0,5kplhienonnettu punasipuli
0,5kplhienonnettua chiliä
0,5kpllimetin raastettu kuori ja mehu
0,5dlhienonnettua korianteria
2rklApetit-rypsiöljyä
0,5tlsuolaa
1tlsokeria
1tlrouhittua mustapippuria
Tarjoiluun
4kplrouhesämpylää
1dlvegaanista majoneesia
4kplApetit Mexican Kasvispihvejä
1pssjäävuorisalaattia

Preparing

1. Sekoita keskenään guacamole ja majoneesi. Sekoita kaikki tomaattisalsan ainekset keskenään.

2. Halkaise sämpylät ja paahda leivänpaahtimessa. Kuumenna pihvit mikroaaltouunissa (800W) 1,5 minuuttia / pihvi tai kuumenna uunissa pakkauksen ohjeen mukaan.

3. Voitele sämpylöiden pinnat majoneesilla. Laita pohjan päälle salaattia, pihvit ja lopuksi reilusti salsaa. Laita kansi päälle.

4. Vinkki: Tee edellisenä päivänä valmiiksi guacamole sekä salsa. Näin saat koottua hampurilaiset nopeasti, vaikka välipalaksi.

Did you like the recipe? Give a vote with carrots!