Resepti

Rings-platter karamellisoitu sipuli -dipin ja bataattihummuksen kanssa

Preparing time:

Portions: 4-6

Laktoositon Gluteeniton
Rings-platter karamellisoitu sipuli -dipin ja bataattihummuksen kanssa

Ingredients

1pssApetit Porkkana rings
1pssApetit Bataatti-kikherne rings
1pssApetit Kasvisjauhisrings
Karamellisoitu sipuli -dippi
3kplsipulia
1rklApetit Rypsiöljyä
1tlsuolaa
2tlfariinisokeria
100granskankermaa
100gmaustamatonta tuorejuustoa
2rklruohosipulia hienonnettuna
Bataattihummus
250gbataattia
2rklApetit Rypsiöljyä
suolaa
mustapippuria
1prkkikherneitä
1kplpullea valkosipulinkynsi
1kplsitruunan mehu
3rkltahinia
0,5tlsuolaa
vettä
chilihiutaleita

Preparing

1. Valmista ensin dippikastikkeet. Karamellisoitu sipuli -dippi: Kuori sipulit ja leikkaa ohuiksi siivuiksi. Kuumenna öljy kattilassa keskilämmöllä ja lisää sipulit, suola ja fariinisokeri. Kuullota sipuleita välillä sekoitellen noin puolen tunnin ajan, kunnes ne muuttuvat kauniin karamellisoiduiksi. Laske lämpöä, jos sipulit meinaavat palaa. Anna jäähtyä. Sekoita ranskankerma ja tuorejuusto keskenään. Sekoita joukkoon karamellisoidut sipulit ja hienonnettu ruohosipuli.

2. Bataattihummus: Kuori ja kuutioi bataatti. Levitä kuutiot leivinpaperin päälle uunipellille ja sekoita joukkoon 1 rkl öljyä. Mausta suolalla ja mustapippurilla. Paahda bataatteja 200 asteessa noin 20 minuuttia, tai kunnes kypsiä. Anna jäähtyä. Siirrä bataatit tehosekoittimeen. Valuta kikherneet ja lisää ne bataattien joukkoon. Kuori ja hienonna valkosipulinkynsi ja lisää se, sitruunanmehu, tahini ja suola tehosekoittimeen. Surauttele mahdollisimman sileäksi hummukseksi, lisää vettä sen verran, että saat sopivan koostumuksen. Hummus ei saa olla liian jäykkää. Lusikoi hummus tarjoilukulhoon ja viimeistele chilihiutaleilla.

3. Kypsennä Ringsit pakkausten ohjeiden mukaan ja tarjoile karamellisoitu sipuli -dipin ja bataattihummuksen kanssa.

Did you like the recipe? Give a vote with carrots!