Eettinen kanava väärinkäytösepäilystä ilmoittamiseen

Lakien ja sääntöjen noudattaminen, rehellisyys ja läpinäkyvyys sekä yhtiön omien eettisten periaatteiden (Code of Conduct) mukaan toimiminen ovat ensisijaisen tärkeitä asioita Apetitilla.

Mahdolliset epäilyt väärinkäytöksistä otetaan vakavasti ja tutkitaan tarkasti. Jokainen voi ilmoittaa väärinkäytösepäilyksistään pelkäämättä seurauksia.

Tältä sivulta löytyvän ohjeen mukaan väärinkäytösepäilystä voi ilmoittaa luottamuksellisesti Apetit-konsernille. Ilmoitettavat asiat voivat liittyä lain ja säännösten rikkomiseen, arvopaperiasioihin tai Apetit Oyj:n eettisten periaatteiden (Code of Conduct) vastaiseen toimintaan. Ilmoitukset tutkitaan luottamuksellisesti eikä rikkomusepäilystä ilmoittaminen aiheuta kielteisiä seurauksia ilmoituksen tekijälle.

Ilmoituskanava on myös arvopaperimarkkinalain 12 luvun 3 §:n mukainen riippumaton kanava finanssimarkkinoita koskevien säännösten ja määräysten epäillystä rikkomisesta ilmoittamiseen.

Tutkimusten tarkkuuden, tehokkuuden ja oikeudenmukaisuuden edistämiseksi ilmoitus jätetään omalla nimellä. Ilmoita ja selitä asiasi riittävän yksityiskohtaisesti tutkinnan helpottamiseksi. Jos haluat vastauksen viestiisi, ilmoita oma matkapuhelinnumerosi. Matkapuhelinnumeroa tarvitaan turvasähköpostin salasanan toimittamiseen turvallisella tavalla.

 
Ohje ilmoituksen tekemiseksi

  1. Mene osoitteeseen turvaposti.fi/viesti/apetit.turvaposti
  2. Kirjoita avautuvan näytön ylimpään kenttään oma sähköpostiosoitteesi, johon saapuu turvapostipalvelimelta lähetyksesi vahvistuspyyntö.
  3. Kirjoita viesti ja liitä mahdollinen liite / liitteet. Jos haluat vastauksen postiisi, kirjoita viestiin myös matkapuhelinnumerosi.
  4. Voit hyväksyä viestille ehdotetun salasanan tai vaihtaa tilalle oman salasanan. Salasana toimitetaan Apetitin valvontaan automaattisesti viestisi avaamista varten.
  5. Klikkaa ”Lähetä”.
  6. Saat turvapostipalvelimelta vahvistuspyynnön sähköpostiosoitteeseesi, joka sinun pitää kuitata klikkaamalla postissa olevaa linkkiä. Viesti lähtee vasta tämän kuittauksen jälkeen

 

Apetit ei hyväksy ilmoituskanavan väärinkäyttöä.